25-06-07

Fiere mama

Zaterdag was het schoolfeest bij Charlotte. Boven mijn verwachting stond ons wittekoppeke helemaal vooraan op het podium en voerde ze alle pasjes perfect uit! Misschien toch nog een podiumbeest? Het springkasteel achteraf was iets minder aantrekkelijk voor haar maar voor haar zusje daarentegen...

 

Laatste nieuws:

 

(1) Papa heeft aan de meisjes gevraagd of ze de maan kunnen pakken en nu staan ze geregeld in de tuin de lucht in te turen op zoek naar de maan.

 

Kunnen jullie de maan vangen

 

 

 

 

 

 

 

De maan vangen

 

 

 

 

 

 

 

(2) Hannelore is gek van de regen. Zodra ze nattigheid voelt, rent ze naar binnen, trekt haar laarsjes aan en snelt terug naar buiten om met open armen en mond in de regen te gaan staan.

 

(3) Hannelore wordt nu ook echt groot. Ze commandeert neefje Arno als een grote zus. Nee, nee, niet mondje steken, zegt ze met een vermanend vingertje. En Tatot, kom, roept ze naar haar grote zus.

 

(4) En Charlotte wordt een echte juffrouw. Kom, mama, dansen. Jij moet hier staan.

 

Nog wat verschillen en overeenkomsten tussen mijn meiden: Hannelore ligt altijd helemaal bloot in bed. Gooit de dekentjes weg, trekt haar pyama uit en ligt dan poedelnaakt op haar pamper na op haar rug met haar armen open. Charlotte ligt - hoe heet het ook is - he-le-maal onder de dekens (en nee, een laken is NIET genoeg). Alleen het puntje van haar neus en wat bezwete witte haren zie je nog.

 

Dansen en zingen doen ze allebei ontzettend graag, net als rommel maken, tekenen, schilderen, in bad gaan... Hannelore is wat wilder en wat onbezorgder. In het zwembad zou ze in het diepe springen zonder erbij na te denken en zonder mama die haar opvangt. Mama moet haar dus héél goed in de gaten houden. Terwijl Charlotte zich de hele tijd aan me vastklampt.

 

Wilde Hannelore

 

 

 

 

 

 

 

Charlotte gaat ontzettend graag op stap. Alles is goed, vooral koffietjes drinken met mama, of ijsjes gaan eten, of naar de winkel ... Overal waar we gaan, begint ze te vragen 'Gaan we hier ook iets eten, mama?' Hannelore gaat ook graag weg (vooral met de auto) maar komt ook liefst zo snel mogelijk weer naar huis (net als haar papa).

 

En knuffelen doen ze tegenwoordig allebei graag. Liefst van al hun papa. Die heeft dus drie vrouwen rond zijn nek hangen... Arme papa...

 

10:20 Gepost door Mama Blogt in Kids | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

... of gelukkige papa ?

Gepost door: mams | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.